UMA

Därför väljer UMA i Uppsala borrkronor från Stingrock.

Borrföretaget Undermarksarbeten AB, i vardagslag kallat UMA, startade sin verksamhet redan år 1964. Sedan 1999 drivs företaget av Mattias Johansson, VD, ägare och son tlll grundaren. Man arbetar så gott som uteslutande med ledningsbyggnad och ledningsrenovering. I verktygslådan har företaget marknadens alla metoder – från styrd borrning och AT-borrning till rörtryckning och augerborrning.

– Vi kör mycket AT-borrning, och självklart har vi testat de billiga rullborrkronor som finns på marknaden, säger Mattias. Men eftersom kvaliteten varierar väldigt ville vi inte ta några risker utan hade bestämt oss för att använda original borrkronor genomgående.

– Därför var vi rätt negativa i början när Sven Styrud berättade om de nya borrkronorna från Stingrock. Man han är ju en legendar i branschen, och vågar nog inte solka sitt namn med att sälja dåliga prylar, så vi gjorde ett test.

– Det visade sig att allt han lovat stämde. Trots det låga priset var kvaliteten gott och väl i nivå med de bästa borrkronorna på marknaden. Sven ställde också upp personligen och gav arbetslaget värdefulla tips om hur man får ut maximal framdrift och livslängd. Vi är mer än nöjda och kommer definitivt att fortsätta med Stingrock, avslutar Mattias.

Box 14, 524 21 Herrljunga, Sverige

info@stingrock.se

070-557 6378


© copyright 2021 | Stingrock AB