Bättre navigationssystem ger oss klara konkurrensfördelar.

NDS (Nordic Drilling System) grundades 2001 i samband med att fiberutbyggnaden i tätorter exploderade. NDS är ett av de få borrföretag som inte har någon historik som brunnsborrare utan har arbetat med schaktfri teknik ända sedan starten.

Idag använder bolaget alla borrmetoder som används praktiskt, och har kunder av alla slag – kommuner, nätoperatörer, byggföretag och energiföretag. NDS högkvarter finns i Gävle, men man arbetar över hela landet.

– Att priskonkurrera när det gäller styrd borrning funkar inte idag, säger Anders Björklund, VD på NDS. Det finns alltid någon som behöver hålla igång sina maskiner och prisdumpar. Tricket är istället att hitta lösningar som sparar pengar åt beställaren, jobba effektivt och ha en smidig logistik i hela projekten. Vi har t ex alltid byggt och anpassat vår utrustning själva, just för att den ska vara lättjobbad.

– Vi skaffade två Mag8-system i samband med ett uppdrag i Småland. Systemets räckvidd gjorde att vi inte behövde störa trafiken på platsen alls, vilket sparade rejält med pengar både åt oss och åt beställaren. Precis så borde för övrigt alla som skaffar Mag8 agera. Räckvidden hos Mag8 är genomgående högre än vad man lovar. Alla vet att med andra system brukar det vara tvärtom, avslutar Anders Björklund.

Vill du veta mer om borrnavigation med Mag8?

Slå en signal till Sven Styrud på +46 70 557 6378 eller maila till sven@stingrock.se.

Välkommen!

Box 14, 524 21 Herrljunga, Sverige

info@stingrock.se

070-557 6378


© copyright 2021 | Stingrock AB